“Когато станах част от тази компания, се върнах няколко години назад и

...
“Когато станах част от тази компания, се върнах няколко години назад и
Коментари Харесай

Новият брой: По следите на следващите кризи и уроците от първо лице за трудните, но възможни промени на средата от Мениджър на годината 2021

“Когато станах част от тази компания, се върнах няколко години обратно и видях една организация, в която манталитетът и методът на ръководство бяха от напълно друго време. За това място важеше максимата: „ културата яде тактиката за закуска “. Защото фирмената просвета на работа и другарство у хората най-бавно и мъчно се трансформира. ” Това споделя като един от най-важните уроци, през които минава по пътя си към израстването като Топ управител Мирослав Вичев, основен изпълнителен шеф на БОРИКА АД. Той е носителят на огромния приз на медията - “Мениджър на годината 2021 ”, а бизнес портретът, с който го представяме в новия брой на списанието добавя отговорите на всички въпроси по какъв начин се стига до върха на най-престижния конкурс за висши достижения в ръководството на бизнес организации. В професионален проект кредото на Мирослав Вичев е да основава организации, които да могат да работят и без него. “Считам за приключена една трансформационна работа, когато може по този начин да се движи, че всички съставни елементи вътре да работят умерено без решаващото присъединяване на някоя основна фигура ”, уверен е той.

В новия брой на четете още:

►Кризата във веригата за доставки. Срок на идване: продължен . В доста браншове се регистрира презапасяване и то, в големи размери. Това наподобява е водещата бизнес тактика за всеки, който може да си го разреши. Тя обаче води до усложнения в доставките и до прогнози, че Коледа - най-малко в частта си с подаръците и материалните благини - може да се наложи да бъде отсрочена. Забавянията варират според от бранша и са от 1-2 седмици до месеци. Колко още ще трае неравноделният такт в световната верига за доставки и какви са вероятните решения за управляването на непредсказуемите опасности, които носи - вижте в специфичната тематика на броя!
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР